Siguis on siguis,

fes-te soci d'Òmnium

Lot ambaixadorLot ambaixador

Si vols defensar els drets civils i polítics, i prestigiar la cultura catalana al món, forma part d’Òmnium!

A Òmnium Cultural som llengua, som cultura i som drets civils i polítics. I és que darrerament, ens hem convertit en un dels principals actors de la defensa dels drets civils i polítics més enllà de les fronteres catalanes: denunciem la repressió política i les violacions de drets humans a instàncies internacionals, cerquem suports al dret a l’autodeterminació i impactem en l’opinió pública europea. També prestigiem la cultura i la llengua catalanes fent campanyes de sensibilització arreu del món.

Per poder desenvolupar aquesta activitat internacional més a prop de les institucions europees, organitzacions i societat civil, vam decidir constituir Òmnium Civil Rights Europe, amb seu a Brussel·les. D’aquesta manera, si formes part de la Catalunya exterior i et fas membre d’Òmnium Cultural, també seràs part d’aquesta comunitat internacional.

Sabem que la teva tasca com a català internacional és especialment clau per defensar i difondre la nostra causa: tots i totes som ambaixadores del país. És per això que, si et fas soci/sòcia, et fem arribar de manera gratuïta un Lot Ambaixador/a que et permetrà explicar Catalunya al món. Hi trobaràs eines i materials que et serviran per explicar la nostra realitat política, i també a compartir la nostra cultura i les nostres idees. També hi trobaràs altres obsequis que et permetran mostrar en el dia a dia qui ets i què penses. Esperem que et sembli útil!

Perquè malgrat la distància, sempre hi seràs!

 | 

Política de privacitat

Aquest Web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre la navegació de l'usuari, el seguiment i anàlisi del seu comportament i la confecció de publicitat a mida. Clica sobre la Política de cookies per a més informació.